En 200-lapp og et knippe kloke, kreative hoder. Det er faktisk ikke særlig mer som skal til for å få en innholdsrik kveld. Mandag kveld var nemlig formålet med AK-en å teste om følgende sitat stemmer: «Den største gleden du kan ha, er å gjøre andre glad!». Klikk deg inn for å se hva vi konkluderte med!

Mandag kveld ble nemlig alle jentene på AK fordelt på forskjellige grupper, hvor hver gruppe fikk i oppdrag å glede en bestemor, en bestefar eller noen andre man er glade i. «Vi kan jo bake en kake?», «Nei, vent.. Det tar kanskje litt lang tid», «Hva med å fylle en kurv med frukt og annet snop de liker?», «Nei, nå vet jeg det! Vi MÅ kjøpe blomster! Mormor elsker jo blomster!» Forslagene lot ikke vente på seg, og vi endte opp med å utnytte hvert eneste lille øre.

Deretter troppet vi opp på dørene for å gi det vi hadde planlagt. Det ble veldig godt mottatt, med både et stort «tusen takk» og en invitasjon om å kommer inn. Og det sa vi selvfølgelig ikke nei til. Inne ventet det oss masse digg, lek og moro, samt spennende historier fra deres barndom. Det er absolutt ingen tvil om at disse menneskene er glade i oss! Da kvelden var ved veis ende kunne vi høre flere av jentene si «dette har vært den beste AK-en noensinne!» Ikke bare ble våre kjære besteforeldre glade; vi ble også utrolig glade selv! Vi kunne altså konkludere med at det er helt sant, det at man blir glad av å glede andre!