''OOOOooooh!'' Da var det tid for AK igjen, og denne mandagen var ikke som alle andre. Det var nemlig ikke vanlige barn som kom inn døren, men skremmende pirater,  farlige spøkelser og hekser med lange hatter. Det var nemlig tid for Halloween!

Festen startet med ballek og moro. Deretter måtte monstrene  finne lapper og løse oppgaver for å klare å løse mysteriet om Jakob og den forsvinnede skatten. Etter mye lek, slappet alle av med god mat og et skyggeshow, som falt i smak hos store og små, ble vist. Men dere? Hva med Jakobs skatt?

Etter maten måtte hele mysteriet løses. Flotte zombier, ninjar og prinsesser løp frem og tilbake for å finne ledetråder som kunne føre dem nærmere og nærmere skatten. For å klare å løse mysteriet måtte monstrene ut i mørket. Alle fikk hver sin brennende fakkel, og vi gikk i fakkeltog ute i den mørke skogen. Siste ledetråd førte oss dypere inn i mørket, men tilslutt fant vi det - en stor grav! Vi måtte grave. Mens Daniel, Elida og Kevin fant hver sin spade og begynte å grave, sørget vi andre for sørget å lyse opp med fakklene våre. Det var en stor skattekiste nedgravd i bakken, og det beste med alt - inni var det godteri! Kvelden avsluttet med fornøyde fjes, godterispising og litt mere lek, før kvelden var omme.

Takk for en skremmende flott kveld og et vell løst mysterium!